"In ons restaurant eren we de tradities van het verleden en bouwen we naar de smaken van morgen."

Matthias Willems

Welkom bij Palingshof Mieken Smet.


Waar een rijke geschiedenis en een warme familietraditie hand in hand gaan.

Sinds de oprichting in 1916 heeft ons restaurant generaties lang gasten verwelkomd en verwend met onvergetelijke gerechten. Nu, 108 jaar later, bevinden we ons in de bekwame handen van de vierde generatie van de familie.

Na een opleiding aan de gerenomeerde hotelschool Ter Groene Poorte deed ik drie jaar ervaring op in Restaurant Sel Gris*. In 2019 nam ik het roer over van mijn ouders. Elke dag sta ik persoonlijk in de keuken, gedreven door passie en vakmanschap, om u te verwennen met verrukkelijke gerechten van hoogstaande kwaliteit.

Ik streef ernaar om uw culinaire ervaring onvergetelijk te maken. Of u nu langskomt voor een smaakvol diner of een gezellige lunch, we verwelkomen u met open armen.

 Kom snel langs en laat u verwennen door de unieke smaken en de hartelijke gastvrijheid.

 

Matthias Willems

Person Pouring Seasoning on Green Beans on Bowl
Scroll naar boven